Boom omzagen

Veilig en snel een boom omzagen

Voor het omzagen of kappen van bomen zijn een paar redenen. Een reden kan zijn dat de boom gevaarlijk is voor de omgeving. Of de boom is ziek. Denk maar aan de Iepziekte. Als wij een zieke boom niet kapen of omzagen, dan kan de Iepenspinkever de ziekte verspreiden en andere bomen besmetten.

Soms zagen wij bomen om als zij te dicht op elkaar staan. Andere bomen krijgen dan meer ruimte als wij een enkele boom omzagen. En het gebeurt ook dat een boom in de weg staat als er gebouwd wordt.

Boom omzagen in een kleine situatie

Deze bomen verwijderen wij met een telescoopkraan. U moet er toch niet aan denken dat wij zo'n boom door uw huis afvoeren?!

Omgezaagde boom

Deze Italiaanse Populier had een paar jaren eerder gekapt moeten worden, maar dat is wel duidelijk. Toch?!

Waarom kiest u voor ons?

U kiest niet zomaar voor rooi-, snoei- en kapbedrijf Martinetti & Zn. Dat doet u gebaseerd op feiten. Onze wapenfeiten:

  • Al meer dan 73 jaar de beste in ons vak;
  • Specialist in het rooien, kappen en snoeien van bomen;
  • Wij werken met passie voor het vak;
  • Onze materialen zijn altijd de juiste voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

1. Wanneer beginnen jullie?

Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs en bekijken de situatie. Hierna maken wij een offerte voor de werkzaamheden. Deze offerte krijgt u van ons per e-mail.

Bent u akkoord met de offerte? Dan spreken wij samen af wanneer wij langskomen voor de werkzaamheden. U betaalt nadat wij alle werkzaamheden hebben uitgevoerd. De factuur krijgt u per e-mail of sturen wij op naar uw adres.

2. Bieden jullie maandelijks onderhoud?

Nee, wij bieden geen maandelijks onderhoud. Elke maand bomen snoeien kost veel geld en is ook niet nodig. Het is genoeg als wij bomen om de paar jaar snoeien. Gaat het om een groot oppervlak aan bomen, zoals een begraafplaats of bos? Dan voeren wij de werkzaamheden in delen uit.

3. Zijn er nog andere mogelijkheden dan omzagen?

Wij bespreken van tevoren welke werkzaamheden wij uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens? Geeft u dat dan aan. Wij kijken altijd naar wat de beste, goedkoopste én veiligste manier is voor het verwijderen van de boom.

4. Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden, krijgt u een factuur van ons per post of e-mail. Het totaalbedrag op deze factuur moet u binnen 14 dagen aan ons betalen. Betalen doet u via een overschrijving naar ons rekeningnummer.

Een boom laten omzagen?

En u zoekt een professional? Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring. Neem daarom contact met ons op.