Kroonverankering

Wat is Kroonverankering?

Kroonverankering gebruiken wij bij oude bomen met plakarmen of bij bomen met armen die te zwaar worden. Wij verankeren dan niet alleen; de armen snoeien wij ook lichter.

Groeien (meerstammige) bomen zo fors en zwaar dat de stammen uit elkaar breken of de armen van de boom dreigen te breken? Wij plaatsen dan een GEFA-kroonverankering.

Wij werken met GEFA-kroonverankering lijnen van 40kN (4 ton) t/m 140kN (14 ton) om dit soort breuken te voorkomen. Zeker in ons Nederlandse klimaat blijven bomen groeien. Daarom hebben deze kroonverankering lijnen een breukindicator in de vorm van een witte streng. Bij een belasting van 80% van de totale breuksterkte, breekt deze witte streng. Vanaf de grond zien wij dit heel duidelijk. We komen in zo’n geval snel in actie.

In Nederland hebben we jaarlijks te maken met voorjaars- en najaarsstormen. Tijdens deze stormen gebeuren de grootste ongelukken. Wilt u schade aan mensen, auto’s en omgeving voorkomen? Plaats altijd een kroonverankering.

Kroonverankering

Wij plaatsen GEFA-kroonverankeringen van 40kN (4 Ton) tot 100kN (10 Ton).

Kroonverankering van dichtbij

Kroonverankeringen met schuurband.

Waarom kiest u voor ons?

U kiest niet zomaar voor rooi-, snoei- en kapbedrijf Martinetti & Zn. Dat doet u gebaseerd op feiten. Onze wapenfeiten:

  • Al meer dan 73 jaar de beste in ons vak;
  • Specialist in het rooien, kappen en snoeien van bomen;
  • Wij werken met passie voor het vak;
  • Onze materialen zijn altijd de juiste voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

1. Wanneer beginnen jullie?

Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs en bekijken de situatie. Hierna maken wij een offerte voor de werkzaamheden. Deze offerte krijgt u van ons per e-mail.

Bent u akkoord met de offerte? Dan spreken wij samen af wanneer wij langskomen voor de werkzaamheden. U betaalt nadat wij alle werkzaamheden hebben uitgevoerd. De factuur krijgt u per e-mail of sturen wij op naar uw adres.

2. Bieden jullie maandelijks onderhoud?

Nee, wij bieden geen maandelijks onderhoud. Elke maand bomen snoeien kost veel geld en is ook niet nodig. Het is genoeg als wij bomen om de paar jaar snoeien. Gaat het om een groot oppervlak aan bomen, zoals een begraafplaats of bos? Dan voeren wij de werkzaamheden in delen uit.

3. Zijn er nog andere mogelijkheden?

Wij bespreken van tevoren welke werkzaamheden wij uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens? Geeft u dat dan aan. Wij kijken altijd naar wat de beste, goedkoopste én veiligste manier is voor u, de omgeving en de boom.

4. Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden, krijgt u een factuur van ons per post of e-mail. Het totaalbedrag op deze factuur moet u binnen 14 dagen aan ons betalen. Betalen doet u via iDEAL of  met een overschrijving naar ons rekeningnummer.

Een boom kroonverankering nodig?

En u zoekt een professional? Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring. Neem daarom contact met ons op.