Boom rooien

Rooien van een boom

Wat het verschil is tussen een boom rooien en een boom omzagen? Een boom omzagen gebeurt boven het maaiveld. Bij het rooien van een boom verwijdert u met stam (stobben) en wortels. Vroeger rooiden wij met de bijl. Tegenwoordig hebben wij hier machines voor en frezen wij de stobben en de wortels. En frezen is ook nog eens veel goedkoper en sneller dan met een bijl hakken.
Wilt u liever de stam van een boom nog gebruiken voor decoratie? Kies dan voor omzagen boven het maaiveld of op de 50 cm hoogte. Dat is dan weer goedkoper dan een boom frezen.

Geen idee wat u wilt? Vraag vrijblijvend een advies en offerte op maat over rooien of omzagen bij specialist Rooi- en Snoeibedrijf Martinetti & Zn.

Wij rooien niet zomaar een boom

Of het nu regent of sneeuwt. Wij gaan gewoon door.

Wij rooien bomen, altijd en overal

Het scheelt een hoop werk met de hoogwerker erbij.

Waarom kiest u voor ons?

U kiest niet zomaar voor rooi-, snoei- en kapbedrijf Martinetti & Zn. Dat doet u gebaseerd op feiten. Onze wapenfeiten:

  • Al meer dan 73 jaar de beste in ons vak;
  • Specialist in het rooien, kappen en snoeien van bomen;
  • Wij werken met passie voor het vak;
  • Onze materialen zijn altijd de juiste voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

1. Wanneer beginnen jullie?

Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs en bekijken de situatie. Hierna maken wij een offerte voor de werkzaamheden. Deze offerte krijgt u van ons per e-mail.

Bent u akkoord met de offerte? Dan spreken wij samen af wanneer wij langskomen voor de werkzaamheden. U betaalt nadat wij alle werkzaamheden hebben uitgevoerd. De factuur krijgt u per e-mail of sturen wij op naar uw adres.

2. Bieden jullie maandelijks onderhoud?

Nee, wij bieden geen maandelijks onderhoud. Elke maand bomen snoeien kost veel geld en is ook niet nodig. Het is genoeg als wij bomen om de paar jaar snoeien. Gaat het om een groot oppervlak aan bomen, zoals een begraafplaats of bos? Dan voeren wij de werkzaamheden in delen uit.

3. Zijn er nog andere mogelijkheden dan rooien?

Wij bespreken van tevoren welke werkzaamheden wij uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens? Geeft u dat dan aan. Wij kijken altijd naar wat de beste, goedkoopste én veiligste manier is voor het verwijderen van de boom.

4. Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden, krijgt u een factuur van ons per post of e-mail. Het totaalbedrag op deze factuur moet u binnen 14 dagen aan ons betalen. Betalen doet u via iDEAL of  met een overschrijving naar ons rekeningnummer.

Een boom laten rooien?

En u zoekt een professional? Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring. Neem daarom contact met ons op.