Kranen

Werken met kranen

Wij werken met kranen bij het verwijderen van grote bomen, van ongeveer 25 á 30 m hoog, die in een achtertuin staan. Waarom? Met een kraan takelen wij binnen een paar uur de boom in gedeelten op de weg. De takken korten wij meteen af en versnipperen wij. Veel goedkoper dan uitgezette takken en hout vangen, het daarna klein zagen, vervolgens door uw huis naar buiten afvoeren.

Onze eigen vertrouwde kraanwagen

Onze kraanwagen heeft 2 containerbakken voor afvoer van snippers en hout.

Blansjaar kraan

Werken met een kraan van Blansjaar; daar valt niet tegenaan te werken.

Waarom kiest u voor ons?

U kiest niet zomaar voor rooi-, snoei- en kapbedrijf Martinetti & Zn. Dat doet u gebaseerd op feiten. Onze wapenfeiten:

  • Al meer dan 73 jaar de beste in ons vak;
  • Specialist in het rooien, kappen en snoeien van bomen;
  • Wij werken met passie voor het vak;
  • Onze materialen zijn altijd de juiste voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

1. Wanneer beginnen jullie?

Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs en bekijken de situatie. Hierna maken wij een offerte voor de werkzaamheden. Deze offerte krijgt u van ons per e-mail.

Bent u akkoord met de offerte? Dan spreken wij samen af wanneer wij langskomen voor de werkzaamheden. U betaalt nadat wij alle werkzaamheden hebben uitgevoerd. De factuur krijgt u per e-mail of sturen wij op naar uw adres.

2. Bieden jullie maandelijks onderhoud?

Nee, wij bieden geen maandelijks onderhoud. Elke maand bomen snoeien kost veel geld en is ook niet nodig. Het is genoeg als wij bomen om de paar jaar snoeien. Gaat het om een groot oppervlak aan bomen, zoals een begraafplaats of bos? Dan voeren wij de werkzaamheden in delen uit.

3. Zijn er nog andere mogelijkheden?

Wij bespreken van tevoren welke werkzaamheden wij uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens? Geeft u dat dan aan. Wij kijken altijd naar wat de beste, goedkoopste én veiligste manier is voor het verwijderen van de boom.

4. Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden, krijgt u een factuur van ons per post of e-mail. Het totaalbedrag op deze factuur moet u binnen 14 dagen aan ons betalen. Betalen doet u via een overschrijving naar ons rekeningnummer.

Een kraan nodig?

En u zoekt een professional? Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring. Neem daarom contact met ons op.