Boom snoeien

Bomen snoeien

Bomen houden veel licht en zon tegen. Als wij bomen lager en smaller snoeien, komt er meer zon in uw tuin en in de borders. Een andere mogelijkheid is bomen uitdunnen. Als we bomen uitdunnen krijgt u meer licht in de kruin.

Wij snoeien ook bomen die te groot groeien. Dit soort grote bomen dragen ook vaak zware armen en dat is soms gevaarlijk. Is dit het geval bij uw boom? Dan dunnen wij de armen uit.

Bomen snoeien

In een hoogwerker met mooi weer. Dit werkt toch een stuk makkelijker dan op een ladder.

Bomen met dunne armen

Gelukkig is het niet nodig om in die hele dunnen armen te klimmen. Een meter eraf halen, lukt zo ook.

Waarom kiest u voor ons?

U kiest niet zomaar voor rooi-, snoei- en kapbedrijf Martinetti & Zn. Dat doet u gebaseerd op feiten. Onze wapenfeiten:

  • Al meer dan 73 jaar de beste in ons vak;
  • Specialist in het rooien, kappen en snoeien van bomen;
  • Wij werken met passie voor het vak;
  • Onze materialen zijn altijd de juiste voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

1. Wanneer beginnen jullie?

Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs en bekijken de situatie. Hierna maken wij een offerte voor de werkzaamheden. Deze offerte krijgt u van ons per e-mail.

Bent u akkoord met de offerte? Dan spreken wij samen af wanneer wij langskomen voor de werkzaamheden. U betaalt nadat wij alle werkzaamheden hebben uitgevoerd. De factuur krijgt u per e-mail of sturen wij op naar uw adres.

2. Bieden jullie maandelijks onderhoud?

Nee, wij bieden geen maandelijks onderhoud. Elke maand bomen snoeien kost veel geld en is ook niet nodig. Het is genoeg als wij bomen om de paar jaar snoeien. Gaat het om een groot oppervlak aan bomen, zoals een begraafplaats of bos? Dan voeren wij de werkzaamheden in delen uit.

3. Zijn er nog andere mogelijkheden?

Wij bespreken van tevoren welke werkzaamheden wij uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens? Geeft u dat dan aan. Wij kijken altijd naar wat de beste, goedkoopste én veiligste manier is voor u, de omgeving en de boom.

4. Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden, krijgt u een factuur van ons per post of e-mail. Het totaalbedrag op deze factuur moet u binnen 14 dagen aan ons betalen. Betalen doet u via een overschrijving naar ons rekeningnummer.

Een boom laten snoeien?

En u zoekt een professional? Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring. Neem daarom contact met ons op.