Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen, ook wel stobben frezen

Het frezen van boomstronken (stobben) doen wij meestal als een boomstronk in de weg staat. Een hele boom ziet u wel staan, maar een stobbe die maar 10 cm boven de grond uitkomt ziet u niet zo snel. Dan komt het voor dat iemand erover valt of zelfs dat ze met de auto erover rijden.

Zieken Iepen frezen wij ook, als wij erbij kunnen komen. Lukt het niet? Dan schillen wij de boomstronken. Het is belangrijk om direct actie te ondernemen bij de Iepenziekte. Iepenspinkevers veroorzaken namelijk schimmels en besmetten zo snel andere bomen.

Boomstronk verwijderen

Verwijderen boomstronk

Waarom kiest u voor ons?

U kiest niet zomaar voor rooi-, snoei- en kapbedrijf Martinetti & Zn. Dat doet u gebaseerd op feiten. Onze wapenfeiten:

  • Al meer dan 73 jaar de beste in ons vak;
  • Specialist in het rooien, kappen en snoeien van bomen;
  • Wij werken met passie voor het vak;
  • Onze materialen zijn altijd de juiste voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

1. Wanneer beginnen jullie?

Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs en bekijken de situatie. Hierna maken wij een offerte voor de werkzaamheden. Deze offerte krijgt u van ons per e-mail.

Bent u akkoord met de offerte? Dan spreken wij samen af wanneer wij langskomen voor de werkzaamheden. U betaalt nadat wij alle werkzaamheden hebben uitgevoerd. De factuur krijgt u per e-mail of sturen wij op naar uw adres.

2. Bieden jullie maandelijks onderhoud?

Nee, wij bieden geen maandelijks onderhoud. Elke maand bomen snoeien kost veel geld en is ook niet nodig. Het is genoeg als wij bomen om de paar jaar snoeien. Gaat het om een groot oppervlak aan bomen, zoals een begraafplaats of bos? Dan voeren wij de werkzaamheden in delen uit.

3. Zijn er nog andere mogelijkheden dan frezen?

Wij bespreken van tevoren welke werkzaamheden wij uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens? Geeft u dat dan aan. Wij kijken altijd naar wat de beste, goedkoopste én veiligste manier is voor het verwijderen van boomstronken.

4. Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Na het uitvoeren van onze werkzaamheden, krijgt u een factuur van ons per post of e-mail. Het totaalbedrag op deze factuur moet u binnen 14 dagen aan ons betalen. Betalen doet u via een overschrijving naar ons rekeningnummer.

Een boomstronk laten verwijderen?

En u zoekt een professional? Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring. Neem daarom contact met ons op.